МОДЕЛИ АКТИВАТОРИ
АКТИВАТОТОР  GL-5
АКТИВАТОТОР  GL-10
Лечебни свойства на активираната вода
 
ЗЕПЕР - ZAPPER
ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗЕПЕР
ПРИЛОЖЕНИЯ
 
 ВИДЕО
 

Цена - 71 лева
+  КУРИЕРСКИ
 
ЗА КОНТАКТИ
E-mail :      gvi@gbg.bg  
Тел : 0878245917
SKYPE : jivavodabg
РЕЦЕПТИ  ОТ   МРЕЖАТА
Цена - 68лева
+  КУРИЕРСКИ

 

 
   
  * Основното и най-голямо приложение на активираната вода е в медицината . Има клиники по света , които твърдят ,че лекуват окло 100 болести единствено с активирана вода .Вижте линковете по-долу и някои рецепти препоръчани от ползватели на този вид лечение .

** Активираната вода помага и в козметиката , Например  редовното правене на маски с Жива вода дава живот на клетките в бръчките по лицето , лошия хорестирол изгаря , кръвоносните съдове започват да функционират пълноценно и бръчките изчезват.

*** В Кухнята Живата вода прави чудеса при приготвянето на храни . Ястията приготвени с Жива вода стават пъти по вкусни и не се развалят пъти по-дълго . Поради високото Ph ,което е над 10 трудно биха живели микро-ораганизми и най вече плесени . Приготвения боб например с жива вода става многократно по-хубав , не надува стомаха , не повишава стомашните кисилини и след консумация не отделяте никакви газове. Живата вода , която задължително се филтрирва след активация е напълно деминарилизирана , освободена е от варовик , тежки метали и прочие . Приготвенето на кафе гарантира 100% запазване на кафемашината  и прави невероятно приятно кафе.

**** Живата и мъртвата вода измиват многократно по-добе всичко . При миене и с двете води не остават никакви следи или каквито и да е петна , а мъртвата вода е прекрасен дезинфектант . Поради ниското си Ph - 3.5 може да  замести скъпите препарати за миене с Ph-5.5


ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА КАТОЛИТА (Жива вода)

В първите минути след приготвяне католитът преставлява вода с интезивно отделяща се утайка (отгоре може да се получи пяна ). Колкото по-висока е минирелизацията на водата (висока твъррдост , много съединения на тежки метали и др. ) , толкова по-голяма е утайката .Според органолептичните си свойства католитът напомня меката дъждовна вода с лек привкус на хранителна сода . след като престои 20- 30 мин. цялата утайка спада.
Католитът окавза опеделено въздействие върху работата и тонуса на артериалната система , като регулира вътрешният им просвет (отпушва стените на съдовете ) . Затова с успех се прилага за лечение на тази система .
Действието на католита върху системите на организма наподобява на най важните витамини Е , С , Р , РР и др. и антиоксиданти представляващи имуностимулатори .
Освен това католитът предпазва от радиация и е мощен стимулатор на биологичните процеси , притежава разтварящи свойства . като пример може да посочим получаването на екстрат от прополис , който в обикновени условия се разтваря в спирт за четери денонощия . При използване на католит , нагрят до 40-45˚С , прополисът се разтваря само за едно денонощие .
Католитът стимулира процесите на регенериране на тъканите , нормализира метаболизма , подобрява процесите на кръвообращение в тъканите .
Католита може да стимулира тъканното дишане , а при въвеждане на разтвор с католит в стомаха той усилва процесите на физиологична регенеразия , в частност на синтеза на ДНК на лигавицата на дванадесетопръстника.
Като стимулатор на биологичните процеси , католитът ги насочва към оптимално сействие. Той пренася полезни защества за организма (актевирани молекули на микроелементите) , като носи със себеси енергия , чийто недостиг се усеща по време на заболяване . Водата с католит бързо заздравява рани и стимулира обмяната на веществата в организма , повишава кръвното налягане при хипотониците и подобрява апетита и храносмилането .
Ако съхранявате католитната вода на тъмно (в закрит стъклен съд ) , тя ще запази лечебните си свойства едно денонощие . Само че е необходимо да помните , че водата притежава най-силен целебен ефект до три часа след приготвянето и . приемането на такава вода спомага за регенериране на лигавицата на червото с пълноценно възтановяване на функциите му , което е доказано с бактереологични и серологични изледвания . При приема и е налице неутрализиране на окислените продукти, тоест възтановяват се болните клетки .
В качеството си на противорадиоционнен фактор , католитната вода е много ефективна за лечението лъчева болест . Това се обяснява с факта ,че при употреба на католита се подобрява обмяната на вещвествата в организма , извеждат се шлаките и токсините , включително и радионуклеидите . И тъй като католита представлява имуно стимулатор , при неговия прием се повишава издържливоста на организма към алфа-,бета и други йонизиращи лъчения . По този начин клетките в кръвт се увреждат по-слабо .
Многобройните опити в лабаратории и ферми са показали , пиенето на католита предезвиква активиране на защитните сили в организма , понижава възприемчевоста от простудни заболявания и влияе положително върху репродуктивните функции на животните , което допринася за увеличаване на тяхното тегло . Интересно е ,че при опита с мишки на които е било предоставен избор между обикновена вода , католитна и анолитна , животните пиели 4 пъти по-често от католитната вода . Тя действа и благоприятно върху растенията .
Католитът активнио стимулира преноса на кислород и електрони от външнат среда към клетката , което нормализира окислително-възтановителните и метаболитните процеси в клетката.Зарядите на католита активират функциите на молекулите на ДНК , аминокисилините и с това стимулират синтезирането на белтачините , което обяснява високата му репродуктивна и репаративна способност. Като повишава активноста на кръвните клетки той усилва хуморалния и клетъчния имунитет , тонизира централнат нервна система и гладката скелетна мускулатура. Затова при приема на католит човек усеща бодрост , прилив на сила , енергия , лекота в походката , добро настроение и сексуална потентност. Заради високата пепродуктивна и репаративна способност се възтановява целоста на тъканите на всички органи (черен дроб, бъбреци , сърце , жлези , мускули) .Католитът е ефективен при хронични заболявания на тези органи и дава добри резултати при хронични тонзилати , бронхити , гастрити , нефрити , простатити , вагенити ,бронхиална астма и др.
Въпреки значението на кисиленноста и редокс потинцеала на елетроактивната вода , кгато са достатъчни по величина , католитът и анолитът се използват за лечение на живите организми и немогат да им навредят . Това е едно от предимствата на технологията на електроактивацията на водата , при което при ниска концентрация на йони, но при високата им активност , няма риск от обезводняване на живите тъкани .
Не трябва да съхранявате католита и анолита в хладилници , а също така не съхранявайте съда с електроактивирана вода близо до взаимно влияещи се електромагнитни полета ( мобилни телефони , телевизор , микровълнова печка и др. уреди )
В последно време се срещат много съобщения за жива и мъртва вода . Така сензационна става новината за резултатите от една експедиция в Тибет на известния руски учен офтамолог професор доктор Мурдашев . Той воден от монаси , достигнал до две езера , разположени едно до друго . В едното водата била мъртва ,а в другото - жива . В езерото се мъртва вода повърхноста била постоянно неспокойна и бошувала , а в това със живата вода повърхноста била спокойна и гладка . Мъдрите тибетци векове използвали от тези езера с лечебна цел .Така достигнали дълголетие.


ЛЕЧЕБНИ СВОЙСТВА НА АНОЛИТА (Мъртва вода)

Мъртвата вода представлява прозрачна течност без утайки , кисела на вкус ,леко трапчива . Ако  в изходната си форма като водопроводна вода Redox потенциала е не повече от +(200-300) мВ , то анолита е до +1000мВ . Тя може да запази биологичните и лечебните си свойства в продължение на една седмица ( в зависимост от условията на съхранение) . Желателно е анолита да се пази в закрит стъклен съд на тъмно .
АНОЛИТЪТ има силно въздействие върху фунцията на венозно-лимфната система , като регулира стеснението на съдовете и ги разширява  , подобрявайки дренажа в техните стени . Тази вода притежава антисептични , противоалергични, подсушаващи, противоглистни и противовъзпалителни свойства .По дезинфектиращия си ефект долижава силното действие на йода , на кислородната вода , спирта и други . Но за разлика от тях тя не причинява изгарене на живата тъкан , защото е мек антисептик . Приемането на анолита притежава не само бактерецидно действие , но регулира честота на освобождаване на червото при запек (при заболяване на стомашно чревния тракт ) , без да има съществено влияние върху регенеративните процеси в лигавицата на червото и синтеза на антитела . Спрямо действието върху микрофлоратана червото, анолита представлява мек анти биотик  , с киселинност
pH от 5 до 3 . При вътрешен прием той намалява кръвното налягане у хипертониците , забавя обмяната на веществата , намалява болките в ставите . При външно приложение дезинфекцира , убива микробите в гнойните рани и засилва имунитета срещу грип , като ликвидира хранителните отравяния .
  Анолита оказва благотворен ефект върху лимфната система на вените , като регулира просвета (отвора) на съдовете , въздействайки върху вегетативната нервна система (автономната) , тонизира гладката мускулатура на стените на съдовете и сърдечната клапа; стимулира движението на лимфата , отстранява застойните процеси и замърсяването на кръвта ; подобрява извеждането на вредните продукти извън клетките на на бъбреците , червото, белите дробове и кожата. Освен това анолитът подобрява дренажа на междуклетъчното пространство , премахва отоците в тъканите и възтановява целоста на клетъчната мембрана, като корегира положително електромагнитната хомеостоза .

   При външно прилагане върху кожата под формата на пмпреси , плакнене , втриване и др.  анолитът оказва омекотително действие и спомага з премахване на мъртвата кожа , враговелият епител , възтановявайки мастната мембрана , при което се подобрява цялостната рефлекторна дейсност на организма .
   При приема му понякога се наблюдава сънливост , лесна умора , слабост . Тези симптони се обясняват с успокоителните функции на анолита ( дейстава като транквилант) , който има слабо сънотворно действие върху централната нервна система .   Заедно с това понижава тонусът на скелетните мускули и се намалява кръвното налягане .
    Под формата на клизма на червото , промивки на влагалището и плакнене , анолитът спомага за отстраняване на мъртвите части на лигавицата , разтваря фекалните камъни , убива патогенната флора и понижава възпалението . По този начин възтановява имунитета на тези органи и нормализира киселата им среда .      

   Въздействието му върху парасимпатиковата нервна системе е свързано с подобряване на кръвообращението в малките кръвоносни съдове (микроциркулацията) , подобрява фунциите на потните жлези , а също така на жлезите с вътрешна секреция на стомашно-червния тракт .
  Анолитът действа още противовъзпалително  , противобактерицидно  , противоглистно и възтановява нормалната киселинност на организма.
  Анолитът подпомага разтварянето на камъни в жлъчния мехур , камъните в жлъчните пътища към черният дроб , а също и камъните в бъбреците , задстомашната жлеза и др.  Изключително ефективен антисептик при възпаления от рода на изгаряния и гнойни рани .
   При алегични ринити , бронхиална астма и алергични дермантити анилотът действа като антиалерген .
Всички тези положителни свойства на анолита се дължат на това ,че той притежава положителен заряд протони . Това позволява да действа активно върху информационния енергиен пренос на биологичните системи , като цялостно подобрява електромагнитната хомеостаза на човешкия организъм .

 

Източник :
Linda keitz Healing Waters


Free Web Counter
Hit Counter

HTML Hit Counter