МОДЕЛИ АКТИВАТОРИ

АКТИВАТОТОР  GL-5

АКТИВАТОТОР  GL-10

Лечебни свойства на активираната вода

.

ЗAПЕР - ZAPPER

ЛЕЧЕНИЕ СЪС ЗAПЕР

GL-5
 
 ВИДЕО

 

Цена - 71 лева
+  КУРИЕРСКИ
 

ЗА КОНТАКТИ

E-mail : gvi@gbg.bg
Тел : 0878245917
SKYPE : jivavodabg 

 РЕЦЕПТИ  ОТ   МРЕЖАТА


 

Цена - 78 лева
+  КУРИЕРСКИ

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКATA  ЗА ДА СЕ УГОЛЕМИ !


 

Що е то Зaпер ( Зепер )  ?
З
апера е електронна машинка която убива всички бактерии . Тя е плод на дългогодишен труд на д-р.Хулда Кларк която по-принцип работи в областа на биорезонанса . Изследва хиляди бактерии като също така установява техните честотни трептения . Пускайки в човешкото тяло електронни импулси със честота еднаквана с тази на съответната бактерия , бактерията изпада в резонанс и умира . По този начин знаейки честотите на бактериите , а също така и на вирусите , ние можем да ги убиваме избирателно .Това за първи път е открито от  Д-р Раймон Райф още в началото на миналия век ,но не е било развито достатъчно и забравено . 

 В по-късен период Д-р Кларк открива (което в същност е най-големия и принос ),че бактериите могат да се убиват и то всички едновременно с положителни добре филтрирани електрически импулси в определен честотен спектър , поради тази причина ,че бактериите и вирусите са носители на отрицателен товар .
В рамките на 7 минути всички бактерии в тялото умират  , но се получва проблем ,че от бактериите излизат живи вируси които не са засегнати от електрическите импулси  поради това ,че са били под прикритие вътре в бактерията. Затова след 20 мин. пауза се прави втори зепинг от 7 минути за да се изтрепят и вирусите , а също така ако случайно някоя бактерия е останала жива . След още 20 мин се прави трети зепинк от 7 минути за да тушира всичко ако случайно е останало нещо здраво . Паузата е от 20 мин. , защото това е време в което бактериите и вирусите създават ново поколение .
  

Заперът е помощник за изцеляване на 100% на десетки болести и такива които се смятат все още хронични и не личими , като например  Астмата или Пардонтозата и много други .
Едниственото слабо място на зaпера  , е  че импуслите му достигат трудно в стомаха и червата , затова Д-р Кларка препоръчва едновременно със зепването да се пият билкови чайове като лайка например . Но най добрата комбинация е вместо чай да се пие прясно приготвена МЪРТВА ВОДА , която освен кисиленноста си от Ph-3,5 тя е носитела също така и на положителен товар , в киселата среда на мъртвата вода която попада в стомаха няма как да остане жива нито една бактерия или вирус ,а също така и в червата . 
Комбинацията З
апер и Мъртва Вода е прекрасно средство което гарантира изцеление на десетки болести без да се тровите с  химико-фармацефтичните продукти . Мъртвата вода е доказано че е абслолютно безвреден природен продукт . Елетрическите импулси на ток от порядака на 5/6 милиампера и напрежение от 5/7 волта са също абслолютно безопасни за човешкото тяло .   

Комбинацията от тези 2 природни продукта освен ,че ви носи безвредно изцеление , вие пестите огромни количества финансови ресурси от вашия домашен бюджет .
Купувайки тези инструменти за лек , вие плащате еднин път , за винаги !

ЛЕЧЕНИЕ НА РАЗЛИЧНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ЧРЕЗ ЗЕПЕР

 

ЦЕНИ

 Аактиватор GL-4/5

  71 лв.

 Аактиватор GLТ-4/5  с Титаниев електрод зa живата вода

 78 лв

 Аактиватор GLТ-4/5 + Резервна керамична кана

 86 лв

 Аактиватор GLТ-4/5 + ZAPPER -  безплатна доставка

1 56 лв.

 Зепер на Д-р. Хулда Кларк

   78 лв.

 Резервна керамична кана

     8 лв.

 Честотен Генератор за биорезонансно лечение

 420 лв.

 

Поръчки на тел : 0878 245 917  или  на E-mail : gvi@gbg.bg ;

office@jivavoda.eu

В цените не са включени куриерските разходи !

Изделията са съпроводени с гаранционна карта и фактура !

 

 

 

google9a33949d3b94fdb6.html