ИЗЛЕКУВАНЕ НА ПРОСТУДНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ


Възможно е да унищожите причинителите на обикновените простудни заболявания (адновирусите) чрез
зепинг и с честотен генератор на 393 kHz за три минути. Така за общо 5 минути
можете като с магическа пръчка да излекувате простудното си заболяване. Но магията и късметът в действителност не лекуват. В повечето случаи, след няколко часа симптомите на заболяването ще се завърнат.
Хомеопатията също може да ви излекува за удивително кратко време, но често настинката се проявява на друго място. Изберете точното хомеопатично средство и за тази локализация, и изгонете болестта.
ТЕНИИДОЗЕН СТАДИЙ ИЛИ КЪРЛЕЖИ
Увлекателната история за това как в действителност хващаме" простуда ме държа в плен цяла година. Бях по следите на Adenovirus всеки път, когато мислех, че може да е в тялото ми. Понякога го виждах, друг път, не. Понякога имах симптоми на простуда, друг път, не. Понякога се подобрявах след
зепинг, друг път, не.
Сега вече ми е ясно, че Adenovirus не е наш (човешки) вирус. Той принадлежи на други паразити. Паразити различни, от тениидозни стадии до кърлежи. Може би се намира и в много други паразити. Моите доказателства идват от тении-дозния стадий цистецеркус на Diphyllobothrium erinacea, кърлежите Sarcoptes и Dermatophagoides и бактерията на нашите дебели черва E.coli. Тениидозният стадий се разнася с прахта под формата на яйца. Може да го заловите като оставите на земята буркан с малко вода на дъното. Вероятно е да го откриете в буркана след три дни. Честотата му е 487 kHz. Има вероятност да го откриете и по кърпата за прах. За да я изследвате, трябва да я поставите в пластмасов плик, да я намокрите добре и да търсите на честота от 510 kHz надолу, като търсите на всяка честота поотделно. Различните тениидозни стадии емитират на честоти между 510 и 440 kHz.
Ако имате домашен любимец, ще намирате винаги тениидозни стадии по кухненската гъба или в пробата прах от масата или кухненския плот сутрин. Съберете прахта с парче влажна хартиена кърпа, която поставете в пластмасов плик. След това си измийте ръцете, за да не си близнете случайно малко от тази прах.
Това, разбира се, се случва на всеки от семейството. Попадане в устата на прах от масата, вдишване и близване на прах, попаднала по ръцете след избърсване на масата, се случва ежедневно на всеки. И всеки хваща" настинка. Ако обаче търсите Adenovirus в пробите прах, няма да го откриете!
По подобен начин можете да потърсите присъствие на кърлежи в домашната прах. Можете да откриете дори някой, който не е в списъка на известните видове. Наречете го на себе си. Сравнете записките си с тези на други хора. Вашият кърлеж може да е често срещан или напротив. И отново няма да откриете Adenovirus на честотата на вашия кърлеж. Защо? Вероятно е емисията му да е твърде слаба. Ще трябва да изчакате да се размножи и да образува силен хор, който да чуете. Той ще се размножи във вашето тяло, ако му дадете шанс, като похапнете или инхалирате домашна прах.
След това от яйцата на тенията се излюпва цистицеркалният стадий, който безпогрешно намира черния дроб. Понякога цистицерки попадат и в други органи мускули, далак, панкреас. Вероятно първоначално черният дроб ги отсява от кръвта. Скоро ще ви се отдаде да унищожите цистицерките със
зепера, където и да се намират те. Ако използвате проба цистицерки на слайд, можете да определите локализацията им във вашето тяло. Не можете да направите това, ако само слушате бибипканията им. Ако направите и двете неща, ще можете да установите кой орган позволява на вируса, напуснал паразита, да се намножи. Може би това са само дихателните органи. Възможно е те да започват да се възпроизвеждат в органа, където излизат от паразита, например черния дроб и след това да се заселват в респираторния тракт. Това е една интересна вероятност, която още не съм проучила.
Кърлежите, точно както яйцата на тениите, се поглъщат или вдишват. Кърлежи има по всички непокрити неща в дома гъбата за съдове, храни, посуда. Никога не пийте вода от чаша, която е стояла непокрита цял ден. Ако изследвате такава чаша, тя ще бибипка няколко дни, след което престава (кърлежите са умрели).
Бибипкането на погълнатите тениидозни стадии също може да изчезне за няколко дни, ако не попаднат на болен орган. Увредените мускули, например, приемат новодошлите стадии и им позволяват да преживеят, като добавят своето въздействие към намиращите се вече там паразити и замърсители! Очевидно имунната сила на локализациите с предходни увреждания е снижена.
В деня, когато кърлежът спре да бибипка, в деня, когато той умира, се появява аденовирусът!
Броят на вирусите в началото не е много голям. Ще трябва да ги търсите няколко пъти на ден, докато ги откриете в белите кръвни клетки (по това време още нямате никакви болестни симптоми!)
Може ли да е просто съвпадение появата на Adenovirus веднага след смъртта на тениидозните стадии или кърлежите?
Можете да разберете това, ако почакате времето, когато ще имате само тениидозни стадии или кърлежи без аденовируси. Унищожете стадиите или кърлежите чрез седем минутен
зепинг. Минути след като те престанат да бибипкат, можете да чуете ясно и силно Adenovirus на 393 kHz! Минути по-късно ще ви се запуши носът и ще получите особено усещане в главата. Простудили" сте се!
Дали наистина ще хванете" тази простуда? Дали ще се развият всички болестни симптоми? След като съм видяла това да става много пъти след унищожаване на кърлежите или тениидозните стадии, моето заключение е, че аденовиру-сите наистина принадлежат на тези паразити. Вирусите офейкват от умиращия паразит така, както хората бягат от потъващия кораб. Също като хората те плуват, за да достигнат до гостоприемен остров. Такъв остров се оказва нашият респираторен тракт, а вероятно и някои други органи.
Да, тази начална простуда ще се развие в истинско заболяване, но само ако имате плесени в тялото си!
ПЛЕСЕНИ И ПРОСТУДИ
Това е част втора от историята за простудата. Можете да имате Adenovirus, който тихичко се промъква в кръвта и тъканите ви от тениидозен стадий, кърлежи или E.coh, бавно убивани от имунната ви система. Вашата имунна система може да се справи твърде лесно с тях, ако нямате по същото време плесени в тялото си. Ролята на плесените се състои в снижаване на общия и специфичния ви имунитет.
Избягването на плесените подобрява здравето.
Това вече е установено за много плесени по храните. Пле-сенните токсини понижават имунитета по различни начини. Някои просто убиват белите кръвни клетки. Други изглежда ги свързват и възпрепятстват придвижването им към вирусите. Така че плесените спасяват от изяждане аденовирусите, освободени от мъртвите тиниидозни стадии, кърлежи или коли бактерии. Вирусите имат време да достигнат до предпочитания от тях орган и да навлязат в клетките му. Това се улеснява от наличието на замърсители арсеник или формалде-хид в белите дробове, живак (от зъбите) в гърлото, талий в гръбначния мозък. Понякога вие усещате вирусната атака, друг път, не.
Когато източник на аденовирусите е E.coli, възниква въпросът защо не страдате непрекъснато от простуда, след като тези бактерии са и трябва да бъдат непрекъснато в дебелите ви черва. Докато E.coli си стоят кротко в червата, няма аде-новируси. Щом обаче бактериите пресекат чревната стена, белите кръвни клетки ги нападат и разрушават, при което се отделят аденовируси и вие получавате симптоми на простудно заболяване. Когато аденовирусите попаднат в други вътрешни органи, освен белите дробове, симптоми няма.
Вие винаги усещате атаката, когато аденовирусите навлязат в респираторния ви тракт: бели дробове, бронхи, синуси, нос, Евстахиеви тръби, вътрешно ухо, както и в очите и главата ви. Силата на атаката зависи от това дали наскоро сте яли плесенясала храна.
Като цяло храната в САЩ съдържа много, много плесени. Ние не ги усещаме, защото производителите използват все повече и повече ароматизатори. Ароматизаторите прикриват малките количества плесени и странични миризми. Мерките за намаляване количеството на плесените в храната не са достатъчно ефективни.
Добър пример в това отношение е хлябът. За подтискане плесенясването на хляба и хлебните произведения към тестото се добавя калциев пропионат. За задържане на влагата и запазването им пресни" те се опаковат в пластмасови пликове. Влагата служи като инкубатор на спорите на плесените и подтискащият ефект на калциевия пропионат се преодол ва. В някои хлебни произведения добавят оцет вместо пропи онат, но пластмасата нарушава и неговата ефективност.
Друг добър инхибитор на плесените е варната вода. Тя се използва за приготвяне на тортила. Никоя от старомодните тортили, които съм опитвала (направени просто от брашно, вода и вар) не съдържаха плесени. Обратното, тортили, приготвени от брашно и калциев пропионат често имаха плесени.
Фиг. 47. Този мексикански хляб не съдържа никакви плесени. Той е направен от бяло не избелено брашно и не е обвит с пластмаса
Важността на хляба като една от основните храни на човечеството изисква бързо решение на проблема с плесените. Плесенни спори могат да се намират и в самото брашно, и във въздуха, откъдето да попаднат върху готовия хляб. Брашното, продавано в магазините, няма спори, така че
може би проблемът е в пекарните. Не е възможно да се меси хляб 24 часа в денонощието години наред в една и съща сграда, без да се натрупат брашно и влага в милионите незабележими пукнатини на стените и да се образуват плесени. Все пак, хлябът от кварталните фурни няма плесени.
Купувайте само прясно изпечен хляб, необвит в пластмаса.
Щом почувствате симптоми на простуда, попитайте се какво 11 песенясало може да сте яли наскоро? Студена зърнена закуска, кулинарно обработени зърнени храни, хляб, крекери, бисквити, ориз, пресни плодове, купешки плодов сок, ядки, сиропи, макаронени изделия, мед? Това са голяма част от храните в диетата па който и да е човек. Без съмнение е имало нещо плесенясало. Така че не можете да хванете простудно заболяване директно от някой около вас с течащ нос. Трябва непременно да сте яли нещо, съдържащо плесени. Последвалото снижение на имунитета е позволило на аденовирусите да навлязат в най-отслабените ви тъкани. Ако това са тъкани на респираторния тракт, получавате класическите симптоми.
Колкото и увлекателна да е тази история, нейният последен ред е: как можете за отрицателно време да спрете симптомите?
ЛЕЧЕНИЕТО
Запомнете,
зепингът не убива вашите клетки. Поради това всяко нещо, което се крие в тях, ще остане също невреди-мо за електрическия ток. Вирусите живеят в клетките, където се репродуцират. Можете да убиете само вируси, които са вън от клетките в техните преддверия. С останалите ще се справят вашите клетки. Не след дълго, най-много след 5-6 часа. Това те правят по познатите им начини мукозни секреции, възпаление и др. Така че зепингът не е перфектното решение за лечение на простудните заболявания.
Чрез използване на честотен генератор аденовирусите могат да бъдат избити за три минути на 393 kHz, но това също не е решение, защото не се унищожават тениидозните стадии и кърлежите, откъдето идват вирусите.

Най-добрият съвет за бързо излекуване на простудата е следният:

1. Яжте стерилна храна в продължение на 24 часа. Следвайте диетата без плесени на стр. 373. Не яжте нищо, което може да е съмнително за плесени.

2. Вземайте витамин С (10 грама или 2 чаени лъжички), В50 комплекс (2 таблетки) и ниацинамид (3 таблетки от 500 мг), за да подпомогнете обезвреждането на наличните у вас токсини. На вашите бели кръвни клетки ще са необходими 5-6 часа, за да възстановят способността си за зах-ващане на вирусите.

3. Проведете 7 минутен зепинг, чрез който ще унищожите едновременно всички вируси, тениидозни стадии и кърлежи. Почакайте двадесет минути, през които вирусите и бактериите ще напуснат по-големите мъртви паразити Убийте и тях с още един седем минутен зепинг. Изчакайте още двадесет минути, за да излязат вирусите от мъртвите бактерии и проведете последен зепинг за унищожаване и на последните останали вируси.

4. Сега ви остава само да почакате тъканите ви да отбъбнат, да спрат да произвеждат мукус и т.н.

5. Веднага след това започнете изпълнението на Чревна програма (стр. 533), за да унищожите и бактериите E.coh, които също могат да са носители на аденовируси. Вие не можете и не трябва да искате да избиете всички бактерии в червата си. Зепингът избива онези от тях, които са навлезли в чревната стена.

6. Направете още няколко зепинга, докато Чревната програма успее да се справи с инвазивните коли бактерии.

След пет или шест часа няма да има и следа от простудното ви заболяване.

От всички мерки най-важната е: спиране консумацията на плесени. Ако след всичко решите да хапнете фъстъчено масло, простудата ви ще се върне в още по-тежка форма. Ако ядете сирене, ще добавите към болестта си Salmonella и вероятно ще повишите температура. Вашата собствена имунна система е най-мощният и безмилостен убиец на нашествениците. Спрете да я осакатявате.

Тествайте се за наличие на плесени, за да разберете дали сте постигнали целта си. Различните плесени, които съм изследвала, емитират на честоти 77, 88, 100, 126, 133, 177, 181, 188, 232, 242, 277, 288, 295 kHz.

За около пет часа ще получите облекчение. Времето зависи от това колко плесени сте погълнали. Ако спрете веднага да консумирате съмнителна за плесени храна и приемате само безопасна храна, заболяването ще се ликвидира много бързо. По-бързо, отколкото само чрез зепинг.

ДИЕТА БЕЗ ПЛЕСЕНИ

Спазвайте тази диета 24 часа, въпреки че вече сте много по-добре.

Преди да започнете да готвите, стерилизирайте кухненската гъба, като я поставите в микровълновата фурна и три минути и си измийте ръцете.

ЗАКУСКА

1 -2 яйца, независимо от начина им на приготвяне. Картонът и външната повърхност на яйчните черупки са замърсени със Salmonella. He ви трябва салмонелна инфекция към простудата. Затова извадете яйцата, измийте ги и измийте ръцете си преди да продължите (да ги варите или счупите).

Сварени кафяви картофи

Палачинки или вафли с изкуствен кленов сироп, направен от кафява захар и витамин С.

1 чаша билков чай с витамин С, канела или друга подправка Вода с една чаена лъжичка оцет и мед

ОБЯД

Супа с юфка, без ориз или други зърна Домашно приготвени бисквити или хляб от фурната с масло

Домашно приготвен пудинг или крем карамел, чиито съставки са добре обработени топлинно

ВЕЧЕРЯ

Добре обработена топлинно риба или морска храна (може от консерва сардини, сьомга, тон)

Пресни зелени зеленчуци без никакви наранявания или загниване

Кулинарно обработени зеленчуци със зехтин и сол (чиста, виж Рецепти")

Боб от консерва

Печени или варени картофи (без кожата) със зехтин и сол, както е описано на стр. 310

Гореща вода с бита сметана и канела

Банан без никакви петна

Вода с лимон

Можете да смесвате и напасвате една към друга тези храни. Бъдете внимателни. Ако погълнете солидна доза плесени точно когато вече оздравявате, токсичността им ще се удължи. Тогава ще трябва да повторите диетата на следващия и на по-следващия ден и след това пак, докато се почувствате напълно здрави. В експерименти с животни учените са доказали, че токсичността на плесените продължава около три седмици. Понякога истинските поражения стават видни след три седмици! Не отслабвайте бдителността си. Ако решите да поемете някакъв риск, уверете се, че сте прибавили и смесили добре витамин С с новата храна.

Фиг. 48. Продуктите, произведени в панадерия (мексикански тип фурна), никога не бяха положителни за плесени

ПРЕДПАЗВАНЕ

Кой е най-добрият начин да предотвратите едно простуд-но заболяване? Спрете да ядете храна, която съдържа плесени. Ние не сме създадени да ядем гниеща, разваляща се храна. Би трябвало да ни отблъскват лошата миризма, лошият вид и лошият вкус. Би трябвало още в детството родителите да са ни научили да правим разлика между добро и лошо. Това обаче вече не става. Смесването на развалена и добра храна, добавянето на ароматизатори и променянето на консистенцията на храните не позволява на самите родители да различат храните, които не отговарят на добрите стандарти и те не са в състояние да научат децата си на това.

Ние разчитаме на уверенията на държавните агенции, съдържащи се в категориите на говеждото месо, срока на годност, съдържанието на одобрени оцветители и добавки. А когато уверенията не отговарят на истината? Приземяваме се в потоп като сегашния, където големи групи от обществото са с неконтролируемо поведение (наричано престъпление), страдат от хормонален дисбаланс и сексуални нарушения, нападнати са от хронична умора и нови болести. Но най-голямото социално бедствие е пониженият имунитет СПИН.

Ние не сме в състояние да контролираме съдбата на нашия биологичен вид, но можем да се измъкнем от потока на потъващите човешки същества. Можем да изразим несъгласието си със ставащото. Можем да кажем НЕ" на гнилата, плесенясала храна.

Какво може да се каже за излагането на риск от прихващане на простуда? Ще се разболеете ли, ако сте в стая, пълна с подсмърчащи и кашлящи хора? Или ако се ръкувате с подсмърчащи и кашлящи хора? Или като пиете от една чаша с човек, имащ простудно заболяване? Или ако вашето дете играе с играчките на болно дете?

Да, ще хванете вируса, но няма да се разболеете. Ако проследявате аденовирусите посредством

техниките, описани в тази книга, ще забележите, че се инфектирате веднага, след като изядете накашляна храна. Те остават за около двадесет минути и след това изчезват, очевидно изядени от белите ви кръвни клетки. Ако обаче в тялото ви има натрупани плесенни токсини, аденовирусите се разпространяват, размножават и причиняват простуда.

Аз съм проследила поведението само но Adenovirus.

Многобройните други причинители на простуди оставям на вас. Всяко заболяване във вашето семейство, може да ви достави проба за изследване. Това хвърля светлина и върху ав-тоинфекциите. Когато кашляме в шепите си и после се храним, ние се самоинфектираме. Това ни разболява още повече, ако носим в себе си плесени.

СИМПТОМАТИЧНО ЛЕЧЕНИЕ

Симптомите на простудата могат да бъдат излекувани много по-бързо отколкото самото заболяване. Вземането на лекарства потвърждава това. Повечето от лекарствата на пазара могат да излекуват някои симптоми за по-малко от час. Но цената, която плащаме, са вредните им странични действия.

Хомеопатията също може да излекува симптомите на простудата, при това без странични явления. Има три или четири любими на хората хомеопатични лекарства за лечение на простуда и още осем или девет не толкова популярни.

Хомеопатите казват, че техните препарати стимулират специфично имунната система. Моите резултати показват, че те правят много повече. Те отиват право в преддверията на вашите клетки и измъкват малките паразити, бактерии и вируси, захванали се за ключалките и готови да влязат в тях. Вашата имунна система би могла и сама да се справи с тях, ако не бяха плесените от храните.

Билките също биха могли да излекуват симптомите на простудата бързо.

Чай от плод на бъз, смесен с мента, се цитира в справочниците по билколечение и сигурно би направил много, ако не беше имуносупресията, причинявана от плесените. Ако решите да се лекувате с билки, започнете с мащерка, сминдух и градински чай за гърлото. Тъй като обаче и хо-меопатичните лекарства, и билките работят на принципа на изхвърлянето, възможно е да се изхвърлят взаимно. Може би това, което се даде последно, се налага. Това е вълнуваща област, която можете да опитате да изследвате.

Крайният резултат по отношение времето за излекуване зависи от продължителността на времето, през което са блокирани белите ви кръвни клетки. Не забравяйте да вземате витамин С (10 грама или повече) за обезвреждане на плесените. Ако откриете рецепта, която ликвидира простудата за по-малко от пет часа, разкажете на всички.

ИСТИНСКИЯТ ПРОИЗХОД НА ВИРУСИТЕ

Вашето тяло може да елиминира всеки вирус за кратко време (от порядъка на часове или дни). То може да се справи дори със стабилния поток, който идва от тениидозните стадии.

Да приложим сега новия си поглед и да видим какво става при някои заболявания, които са ни познати.

Epstein Barre Virus (EBV) предизвиква мистериозно заболяване, при което атаките се повтарят въпреки образуването на антитела. Срещала съм EBV само при хора, които имат Eurytrema (панкреатичен метил) в задстомашната си жлеза. Когато се унищожи и изхвърли метилът, престава да се установява и EBV в белите кръвни клетки. Това предполага, че вирусът идва от метилите. Когато се унищожи и изхвърли всеки отделен екземпляр, белите кръвни клетки започват да се справят с вируса и вие започвате да се чувствате по-добре. Това може да стане за един ден.

Следващата атака се дължи на ново опаразитяване с Eurytrema, носеща EBV и присъствие на дървесен спирт от безалкохолни напитки, които позволяват на метила да достигне панкреаса.

Херпес зостер представлява повторение на варицелата. Винаги намирам Ascaris при хората с херпес зостер! За съжаление унищожаването на Ascaris не води до излекуване на херпеса. Вирусът, който го причинява, се укрива в нервните клетки. Вероятно Ascaris улеснява неговото освобождаване или подтиска имунната система по начин, който позволява на вируса да започне изведнъж да се размножава.

Някога полиомиелитът бе бич за човечеството. Допускам теоретично, че тогава някога се е появил нов голям паразит. Дали в началото на 20 век са се установили по-тесни контакти с някакво животно? По това време е започнала побърза урбанизация и е имало много конска тор по улиците. Притежаването на куче, отглеждано в дома, е станало приемливо за обществото. Дали тениидозни стадии на конете не са били гостоприемници на вируса? Много боледуващи от по-лиомиелит имат мигрени, които се причиняват от Strongyloides (конски нишковиден червей). Дали пък Strongyloides

не е гостоприемник на Polio вируса?

HIV ни инфектира по време, когато носим в тялото си чревния метил Fasciolopsis buskii. Скоро след унищожаването и изхвърлянето на метила и неговите стадии пробата за HIV се негативира.

Coxsackie вирусите причиняват енцефалити. Никога не съм виждала този вирус, непридружен от бактерията Вас-teroides fragilis, но пък и нея не съм виждала без наличие на Ascaris. Моето заключение е, че вирусите живеят в бактериите, а бактериите в паразитите. Ние може би извличаме вируси от кръглите червеи, метилите, тениите и бактериите, които ни заразяват. Би било много интересно да се изучат тези паразити поотделно, търсейки техните вируси под електронен микроскоп. Вирусите могат да бъдат открити и чрез използване на имунологични методи.

За щастие, подобряването на здравето ви не трябва да чака извършването на подобни изследвания. Електронната техника, с която разполагате, може да ги открие в тялото ви дълго преди да ви разболеят. Не е необходимо да знаете кои са техните гостоприемници, щом на свой ред и вие сте техен гостоприемник.

Днес е време на големи промени на нашата планета, тъй като замърсяването вече е от полюс до полюс. Развитието на промишлеността, минното дело, химическата индустрия, хранителната индустрия" и личните вредни навици като тютюнопушене доведоха до разпространение на нови химикали до всяко кътче на планетата. Елементът полоний, който е радиоактивен и се намира в тютюневия дим, е вреден за белите дробове, но може би не е вреден за малкия белодробен паразит Pneumocystis carinii.

Бензолът, който е разтворител и е изключително вреден за хората, може да не е вреден за метилите, живеещи в нас. Пропиловият алкохол, който подпомага метилите, е токсичен за нас.

Картите постепенно се обръщат срещу нас в полза на паразитите и патогенните микроорганизми. Такива големи промени се наричат еволюционни. Обречен ли е човешкият биологичен вид или някои от нас ще се адаптират"? Дали някои от нас ще преживеят, за да предадат своите по-добри" гени и ще допринесат за възникването на една нова генерация от ракоустойчиви", СПИН-устойчиви", Алцхаймер-устой-чиви" и т.н. устойчиви човешки същества? Колко от нас ще умрат, опитвайки се да направят това?
 

Д-р Хулда Кларк

 

 

 

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ СНИМКИТЕ  ЗА ДА СЕ УГОЛЕМЯТ !